Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se intorc
01-09-2009, 05:24 PM
Rãspuns: Se intorc
Era un proverb care ilustra foarte bine chestia asta .

Clouds will rage in<br />Storms will race in<br />But you will be safe in my arms<br />Rains will pour down<br />Waves will crash all around<br />But you will be safe in my arms<br /><br /><br />Castles they might crumble<br />Dreams may not come true<br />Cause you are never all alone<br />Cause I will always<br />Always love you
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-09-2009, 06:53 PM
chiar azi vorbeam cu cineva despre romanii care pleaca in alte tari...

si desi unii se intorc fara sa invete...cativa se duc si nu se mai intorc fiindca sunt prea pretiosi pt altii si li se recunosc meritele, din pacate in alte tari fiindca statul nu se prea implica...

si ma gandeam la cat de dureros suna in gurile oamenilor speranta de azi...ei spun: "viitorul nostru" si arata inspre tinerele generatii...dar ce viitor mai are tara asta daca viitorul pleaca spre tari mai calde si mai bune??? cati care ar putea schimba ceva in Romania, raman ca sa faca sau macar sa se straduiasca??? cator persoane li se ofera sansa de a schimba ceva??? ce inseamna viitor in Romania? e o intrebare la care nu pot raspunde... Sad

www.petaledetrandafiri.blogspot.com(Raza De Soare)
Visit this user's website Find all posts by this user
03-09-2009, 10:47 AM (This post was last modified: 03-09-2009 10:50 AM by administrator.)
Din pacate nimeni nu iti va putea da un raspuns JUSTIFICAT care sa te faca sa poti privi cu incredere in viitor.
1. Suntem o natie care genetic avem cateva lipsuri in ceea ce priveste moralitatea : gandeste-te cine l-a tradat pe Decebal, cine l-a dus la moarte pe Tepes sau pe Mihai Viteazul. Cine a vandut tronul tarii la fanarioti? Ce au patit ceilalti domnitori care au vrut (din interes propriu sau nu) sa faca ceva bine pentru tara asta.
2. Suntem o tara mica si amestecata cu natii ce au avut nivel al civilizatiei mai jos (barbari, cazaci, tigani) - pe care de altfel i-am tolerat si cu care ne-a placut sa convetuim in anumite momente si dupa "standardele" lor.
3. Suntem o tara mica (din multe puncte de vedere) la raspantii de civilizatii si am fost tot timpul calcati si jefuiti.
4. Suntem o tara mica si in jurul nostru marile puteri au devenit prea mari sa se mai poata sustine fara razboaie, chiar daca razboaiele sunt altfel acum. Citeste "Marturiile unui asasin economic" (doar un exemplu) si te vei lamuri. Urmareste filmele legate de grupul Bilderberg. Vezi http://saccsiv.wordpress.com/ dar citeste la rece pentru ca nu totul este cum pare.
5. Suntem o natie fara bun simt, subculturalizata, fara simt al valorii. Vezi unde s-au ridicat si consacrat mari personalitati ale natiei noastre (Eminescu, Eliade, Cioran, Coanda, etc). De ce lumea nu stie cine este inventatorul stiloului, al avionului cu reactie si altele?

Mai vrei?
03-09-2009, 11:50 AM
nu mai vreau...cred ca mi-a ajuns...si incerc sa suravietuiesc...

29-10-2009, 08:47 PM
(01-09-2009 07:35 AM)administrator link Wrote:Din pacate cei care pleaca si se intorc, se intorc asa cum pleaca, nu prea invata nimic din civilizatia de acolo.

nu e corect ce spuneti. sunt si exceptii, dar nu trebuie generalizat. sa nu uitam ca pe spinarea acestor "necivilizati" s-a ridicat economia Romaniei in ultima vreme, pe banii trimisi de ei(miliarde de euro)....aaaa...si sa nu uit: multi dintre ei se intorc si cu poze...Wink

in the midst of a busy life, take some time to be a kid again
31-10-2009, 01:13 PM
nu discut de exceptii, ca de aia se cheama exceptii Tongue
Din pacate economia Romaniei nu s-a ridicat, este o falsa impresie.
31-10-2009, 07:28 PM
tocmai de exceptii ar trebui sa vorbim Big Grin ;D majoritatea a devenit mult prea comuna... Wink Tongue

Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)